Suzanne Pärlhamn

Jag är en diplomerad Psykosyntesterapeut vid Stockholms Psykosyntes Akademi. Det innebär att jag har en 4-årig terapeututbildning med minst ett års praktik under handledning. Dessutom har jag läst specialkurser i ämnen som narcissism, biografiarbete, stresshantering.

Har en vidareutbildning som Imagoterapeut/Par-terapeut samt grupp och konflikthantering. Föreläser i ämnet psykisk hälsa och gör även punktinsatser i organisationer samt företag.

Det som påverkade mig djupt i min utbildning var att jag fick använda mig själv och mitt eget livsmaterial. Förståelsen om vem jag är och vad som påverkat mig genom livet gav mig ytterligare en dimension av förståelse om hur teorin i psykosyntesen kan upplevas genom praktisk tillämpning. Jag har själv fått erfara hur tufft men också befriande det kan vara att komma till insikt och växa som individ.

Det har gett mig en hög förståelse för hur klienterna känner när de möter sina utmaningar och känslor i terapirummet. Jag har ju själv gjort en liknande resa och vet att det går att läka och växa som individ. Var och en efter egna behov och i egen takt.

Jag är ansvarsförsäkrad och medlem av Svenska Psykosyntesföreningen.